Galabet Gala Tahmin Bölümü İncelemesi

Galabet gala tahmin bölümü, kullanıcıların düzenlenen etkinliklerde karşılaşmaların sonucu hakkında tahminde bulunarak ek kazançlar elde ettikleri bir sayfadır. Oldukça basit bir mantığa sahip olan bu alanda kazanç elde etmek için maçların sonuçları hakkında tahminde bulunmanız yeterlidir. Tutturmuş olduğunuz tahminlere göre puan elde edersiniz ve sıralamanız belirlenir. Düzenlenen etkinliğin ödül dağıtacağı bir basamakta yer alırsanız da kazanmış sayılırsınız. Yazımızın devamında çok daha fazla detay bulabilirsiniz.

Galabet Gala Tahmin Bölümünün Detayları

Galabet gala tahmin bölümü içerisinde her ne kadar katılım ücretsiz olduğu etkinlikler düzenleniyor olsa da bazen giriş ücretinin bulunduğu seçeneklerde yer alır. Tabii ki ücret ödeyip dahil olduğunuz yarışmalarda hem kazanma şansınız daha çok olur hem de ödül havuzu daha yüksek olur. Siz de ilgili bölümde yar alan yarışmalara katılım sağlamak istiyorsanız aşağıdaki detaylara göz atabilirsiniz:

  • Oyunda farklı futbol şampiyonalarının karşılaşmalarına tahminde bulunmanız istenir. En son düzenlenen etkinlik Euro 2024 ve Copa America maçlarını kapsar.
  • Listede yer alan herhangi bir karşılaşmaya 5 farklı şekilde tahminde bulunabilirsiniz. Skor, sonuç (ev sahibi – beraberlik – deplasman), toplam sayı, gol farkı ve ilk golü atacak takım tahminlerinde bulunarak puan kazanabilirsiniz.
  • Daha önceden yaptığınız tercihleri maçlar başlamadan 5 dakika önceye kadar değiştirebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi almak için ana menü üzerinden ilgili sayfayı açıp sağ üst köşede yer alan “i” simgesine tıklayabilirsiniz.

Galabet gala mağaza bölümü içerisinden puanlarınıza karşılık ödüller alabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*